Întrebări frecvente
Ce este iGlass?
iGlass este o familie de produse constând din folii din sticlă pentru ecranele iPhone. Acestea asigură o protecție de calitate excepțională pentru dispozitivele Apple. Dă clic pe produs în meniul Produse pentru a găsi informații detaliate despre fiecare.
Folia din sticlă se aplică ușor?
La opțiunea de meniu Aplicarea foliei din sticlă iGlass vei găsi un videoclip care prezintă ușurinţa aplicării foliei. Pentru cele mai bune rezultate, este important să urmezi instrucțiunile simple și să amplasezi folia iGlass în așa fel încât să se potrivească în mod corespunzător.
Ce se întâmplă dacă nu reușesc să aplic corect folia din sticlă securizată?
Conform experiențelor noastre 999 de persoane din 1000 reușesc să aplice corect folia din sticlă securizată. Dacă cumva nu reușești s-o aplici corect, pur și simplu profită de garanția de returnare a banilor de 30 de zile, iar noi îți trimitem încă o folie din sticlă securizată sau îți returnăm banii.
De ce este mai bună folia din sticlă decât folia obișnuită?
Spre deosebire de folia obișnuită, folia din sticlă rezistă la lovituri mai puternice, nu lasă amprente, este mai rezistentă la zgârieturi, este hidrofug, păstrează senzația de sticlă a ecranului telefonului, în același timp asigurând un aspect mai estetic.
Folia 3D Round poate fi utilizată cu orice carcasă?
3D este recomandată numai cu carcase elastice, mai ales din silicon, care pot fi trase pe marginea foliei în așa fel încât să nu o răsfrângă.
Shares
Share This