Noul iPhone X

9 lucruri pe care ar trebui să le știi când noile iPhone X -uri vor ieși probabil – și ce să te aștepti

Apple nu oferă date de lansare sau detalii despre produsele viitoare înainte de a fi anunțate oficial. Compania dezvăluie, de obicei, noi caracteristici, precum și atunci când poți să faci un nou produs la unul dintre evenimentele sale de lansare anuale.

Dar pe baza anilor precedenți, puteți anticipa destul de atent când puteți cumpăra cel mai recent model iPhone. Și pe baza analiștilor și a rapoartelor, avem o idee despre ce ar putea lansa Apple în această toamnă.

Iată tot ce trebuie să știți despre gama de dispozitive iPhone 2018:

1. Puteti fi sigur că veți putea să-l cumpărați în septembrie.

2. Analiștii și jurnaliștii de specialitate au prezis că Apple va lansa trei noi iPhone-uri.

3. Cele două iPhone-uri de ultimă generație ar putea fi mai scumpe. Anul trecut, iPhone X a pornit de la 999 dolari. O versiune „plus” ar putea fi chiar mai scumpă.

4. De aceea, Apple a decis pe scară largă să lanseze o versiune a iPhone-ului X care va fi mai aproape de 550 $ sau 650 $.

5. Alte caracteristici posibile includ funcționalitatea dual-SIM, durata suplimentară a bateriei și un chip mai rapid.

6. Majoritatea îmbunătățirilor vor veni în noul software al telefoanelor, totuși. Apple va lansa iOS 12 la scurt timp după lansarea noilor sale dispozitive iPhone.

7. Dacă nu doriți să utilizați ID-ul feței și preferați să vă lipiți de senzorul de amprentă digitală, Apple va păstra iPhone 8 și iPhone 8 Plus în gama sa – și ar putea primi o reducere de 100 $.

8. Nu știm cum vor fi numite următoarele iPhone-uri.

9. Dar vă puteți marca calendarul pentru luna septembrie

Mulțumim pentru atenția acordată. În cazul în care ești utilizator iPhone, accesează butonul PRODUSE, unde vei găsi protecția iGlass pentru ecranul Tău.

Shares
Share This